Miss Március ( röviden )

 2010.04.01. 09:12

Az év leglazább, legdögösebb vígjátéka most mindent megmutat. A Miss March cenzúrázatlanul és gátlástalanul túlfűtött és belemenős: a moziváltozatból persze kihagyták ezeket a jeleneteket.
Eugene és Tucker életük legnagyobb menetére készülnek. Az országos cimborák egész Amerikán keresztülvágják magukat, csak hogy bejussanak a legendás Playboy-villába, és ott megtalálják Cindit, Eugene egykori barátnőjét, aki egykor bájos szüzike volt, már viszont a magazin középső, kihajtható oldalán pózol. Port.hu

Nem sok pozitív kritikát lehet olvasni a Miss Márciusról, pedig nekem, aki bármilyen filmet megnéz, kivéve az amerikai vígjátékokat, csak jó véleményem van róla. Persze azzal nem mondok újat senkinek, hogy azért a film története nem rejteget túl sok váratlan fordulatot, nem hordoz nagyobb mondanivalót, mint az összes többi ilyen mozi, de fergetegesek a poénok, jók a zenék, hangosan végig lehet nevetni az egészet. Másrészt a Playboy - villás filmek eléggé népszerűek mostanában, gondoljunk csak a Házinyuszira. Abban a megközelítésben viszont kissé negatív töltetet kap Hefner piciny kunyhója. Itt viszont ő maga is beszáll  poénáradatba, és csak emeli a film hangulatát. Nagyon jó mozi könnyed kikapcsolódáshoz, szórakozáshoz.
Pontozni nagyon nehéz, hiszen nem lesz a szívem csücske, már csak a műfaja miatt sem. De kategóriáján belül megér 8.5 pontot nálam.

IMDB értékelés: 4.9

Saját értékelés: 8.5

A bejegyzés trackback címe:

https://badmash.blog.hu/api/trackback/id/tr681886124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása